Miljøvennlig turisme

Med klimaendringer og en voksende miljøbevissthet, har det blitt stor fokus på miljøvennlig turisme. Grønne hoteller, miljøbevisste opplevelseturer og aktiviteter i naturen er hovedpunktene for mange når de velger sin reise.

Norge er et vakkert og naturlig land å leve ut den miljøbevisste drømmen, hvor det finnes et mangfold av aktiviteter høyt og lavt for alle aldre – som fokuserer på miljøvennlighet og bevaring av vårt frodige landskap. Med fjorder, strender, fjell og daler, inviterer Norge på unike opplevelser. Enten du er en aktiv turgåer eller ønsker å drømme deg bort langs bryggekanten, kan det å legge ferien innenfor Norge være et lurt valg. Flere hoteller satser på miljøvennlighet, og den naturlige skjønnheten er midt I blinken for den grønne eventyrer.

I Hedmark kan du finne villmark så langt øyet kan se, samt drøssevis av attraksjoner. hedmarkTo av Norges største innsjøer ligger her, I tillegg til at Glomma strømmer gjennom fylket, noe som gjør fisking og kanoturer til populære gjøremål. Det finnes også fjell som strekker seg over 2000 meter, og du kan gå deg vill i en eller flere av de imponerende seks nasjonalparkene. De største byene er også verdt et besøk, Hamar og Elverum, som har gode transportforbindelser til alle de vakre naturperlene.

I Elverum kan du finne Thon Hotel Elverum midt i hjertet av sentrum, og ved å velge ditt opphold hos oss, kan vi tilby deg grønne vilkår sammen med hotellvelvære. Som medlem I Thon gruppen, er også vårt hotell sertifisert av Eco-lighthouse, noe som betyr at vi har ansvaret for å ta vare på miljøet og tenke grønt. Alle våre kopper, kar og innpakninger blir levert og returnert til Grønt Punkt, som sørger for resirkulering av store deler av avfallet vårt.

Vi tror også på grønn mat, og våre nøkkelord i restauranten er kvalitet, trygghet og økologisk mat. Nyt våre lokaler, og la oss vise deg det beste av Hedmark!