Livsstil og reising

travelReising er ikke lenger en trend; for noen er det en livsstil, og for noen er det en del av livsstilen. Mange reiser for å søke livsstil, som shopping, yoga retreat, kulinære opplevelser eller safari.

Valgmulighetene er uendelige når det kommer til reising, og du kan finne noe som passer din livsstil, uansett hva det måtte være. Tureksperter og allmennheten kan nå ut til deg og gi deg muligheten til å prøve livsstilsendringer, eller å få kunnskap om emner som interesserer deg.

Verden er vårt hjem, og du kan søke din livsstil rundt hele Jorden. Enten du velger å bestille en pakkereise med aktiviteter, kost og losji, skreddersy din egen reise med bestillinger på forhånd, eller oppsøker det du leter etter når du har ankommet din destinasjon, har nettverket av turisme og multikulturell utvikling gjort det enkelt for deg. De seneste årene har de blitt mer og mer populært å skreddersy sin egen reise, slik at man får ta inn akkurat de opplevelsene man ønsker.

For mange er det viktig å bo trygt og godt, slik at man føler seg som hjemme selv når man er på reise. Hos Thon Hotels søker vi etter å gi deg den følelsen, og tilbyr hotellvelvære for ulike livsstiler. Med et mangfold av forskjellige romvalg, samt tre ulike konsepter å velge mellom på våre hotell, gir vi deg det lille ekstra. Hver morgen serveres en sunn og fersk frokost, døgnåpen resepsjon er tilgjengelig og tilbud på nærliggende aktiviteter, og vi ønsker at du skal få det beste ut av din ferie og våre beliggenheter sammen med oss.

Thon Hotels har 73 hoteller fordelt i Norge, Sverige, Nederland og Belgia, og vi tilbyr livsstil på reisen med et touch av å ha et hjem på turen din. Du kan finne den perfekte tur som tilfredsstiller alle dine behov, og om du velger å tilbringe ditt neste opphold på et av Thon Hotellene, vil vi hjelpe deg å finne akkurat det du leter etter i området rundt oss.

Ettersom livsstil og reising har blitt et konsept i alles hverdag, og store deler av verden har bygget ut turistområder uten mange planer om fremtiden, vokser nå bevisstheten om grønnere turisme. Nærliggende destinasjoner, tog eller andre transportmidler over fly, miljøvennlige aktiviteter og grønnere hotell er noe av det som kommer til å bli den største grenen innenfor turisme-treet de neste årene. Kulinære opplevelser med kortreist mat, naturnytelse og miljøbevisste valg langs reisen er i ferd med å blomstre, og flere og flere henger seg på den miljøvennlige livsstilen, og glemmer selvfølgelig ikke å tenke grønt når de drar på ferie.

Hvis du velger Thon Hotels, har du allerede gjort et miljøbevisst valg: vi har Eco-lighthouse sertifisering på alle våre hoteller i Norge, noe som betyr at vi har et ansvar for å gi tilbake og beskytte miljøet rundt oss. I tillegg kjører vi energisparende strøm, og sammen med Røde Kors eier Olav Thon gruppen Pantelotteriet, lotteriet du kan vinne en million kroner på hver gang du tenker på miljøet og panter tomflasker.

Norge er et fantastisk reisemål for en grønnere livsstil. Med fjorder, daler, skog og fjell som strekker seg langs en idyllisk kystlinje, inviterer landet på vidunderlige opplevelser på kryss og tvers. Den friske luften fyller lungene med nytt liv, og fjellvandring byr på mosjon og ny energi. Late dager ved en av sørlandets kystperler på bryggekanten er nok også fristende for mange, eller en sykkeltur fra Lindesnes til Nordkapp, for å se hva hele Norge har å tilby.

Enten du sverger til shopping og storbyliv, safari og jungelopplevelser eller sol og strand, finnes det en reise som vil gi deg den livsstilen du søker. Reise og livsstil er blitt fellesnevnere, så grip mulighetene!