Velkommen til Thon Hotel Elverum, et moderne og komfortabelt hotell med et mangfold av fasiliteter og hotellvelvære. Vi ønsker at din opplevelse skal være hyggelig og minnerik, tross alt så er vi her for å gi deg et hjem som er hjemmefra. Hotellet startet opp så tidlig som i 1898, så gjestfriheten har lange tradisjoner innenfor våre vegger. De senere årene har vi tilhørt Thon Hotel gruppen, og har siden renovert våre lokaler for å gi deg et enda mer komfortabelt opphold. Som Elverums eneste sentrum-beliggende hotell garanterer vi kortest avstand til interessante museum og andre fasiliteter.

Vi har også flere ulike konferanserom, hvor den største konferansesalen kan holde opp til 250 deltakere. I tillegg kan vi ordne med selskaper og begivenheter for så mange som 375 gjester.

Konferanserommene er åpne mesteparten av dagene eller ved behov.

Frokost er inkludert i alle prisene våre, og vi tilbyr en sunn og variert frokostbuffet, hvor du kan velge blant et bredt assortiment pålegg, varmretter, ulike brødtyper og kornblandinger, frisk frukt, melk, juice og nytraktet kaffe. Vi ønsker at du skal få en fin start på dagen, og at den gode følelsen skal starte i vår frokostsal. Bon apetitt! Om du er lysten på en litt mer privat opplevelse, har vi to chambre sèparèe tilgjengelige i restauranten vår. Thon Hotel Elverum har også en stor bar, og en nattklubb som er åpen hver lørdag.

Like ved våre lokaler ligger en golfbane, hvor man også har tilgang på minigolf. Vi tilbyr også unike priser for en nærliggende go-kart bane.

Trygghet er et av våre nøkkelord, og derfor finner du alltid en 24 timers åpen resepsjon, hvor du også har tilgang til å oppbevare gjenstander i safe. Alle våre rom er utstyrt med gratis trådløst internett, telefon, minibar og TV med et stort utvalg av kanaler og filmer. I resepsjonen er det en gjeste-pc med internett og printer.

Vi ønsker deg et hyggelig opphold!